ENTREVISTA REVISTA VIU TARRAGONA

PUBLICACION DIARI DE TARRAGONA
09/10/2015
La barbería del mes en la revista peluquerias
19/10/2015
Mostrar todo

ENTREVISTA REVISTA VIU TARRAGONA

Un ofici antic pels nous temps

Miguel Gigar The Barber

Un lloc on posar a punt la tan de moda barba hipster

És la nova moda masculina. Va arribar com una extravagància pròpia de famosos nord-americans i es va imposar entre alguns actors i esportistes. Ara s’ha consolidat. Ser home i no portar barba s’ha convertit en una excepció, una mena de rara avis. El pèl a la cara crea furor i tothom en vol presumir. La fal·lera és tan gran que fins i tot hi ha gent que està disposada a fer-se implants per tal de lluir la tan desitjada barba. Però el perill és que després d’alguns dies i setmanes sense afaitar, allò que en principi havia de ser el súmmum de l’estilisme es converteixi en una mena de sotabosc descontrolat. És aquí on entra el barber.

Ver articulo pdf