La barberia del mes

“La meva carrera en el món de la perruqueria sorgeix amb un caràcter familiar atès que diferents membres directes de la meva família són perruquers i disposen de saló de perruqueria des de fa molts anys, entre altres la meva mare. He crescut envoltat de tot el que embolica el món de la perruqueria. He treballat en diferents salons on he desenvolupat la meva experiència fins  aconseguir coneixements que m’han portat a ser un professional del sector.

Després d’aquest temps intens penso que ha arribat el moment de poder dirigir el meu propi negoci per a créixer professionalment i aconseguir noves metes. La proposta d’implantar una perruqueria d’homes i barberia a la ciutat ve des de lluny, sempre havia somiat amb tenir un centre dedicat a la bellesa de l’home i per fi aquest somni es fa realitat a la ciutat de Tarragona, la meva ciutat.

Il·lusionat emprenc aquest viatge… M’acompanyeu?”

La barberia del mes

“La meva carrera en el món de la perruqueria sorgeix amb un caràcter familiar atès que diferents membres directes de la meva família són perruquers i disposen de saló de perruqueria des de fa molts anys, entre altres la meva mare. He crescut envoltat de tot el que embolica el món de la perruqueria. He treballat en diferents salons on he desenvolupat la meva experiència fins  aconseguir coneixements que m’han portat a ser un professional del sector.

Després d’aquest temps intens penso que ha arribat el moment de poder dirigir el meu propi negoci per a créixer professionalment i aconseguir noves metes. La proposta d’implantar una perruqueria d’homes i barberia a la ciutat ve des de lluny, sempre havia somiat amb tenir un centre dedicat a la bellesa de l’home i per fi aquest somni es fa realitat a la ciutat de Tarragona, la meva ciutat.

Il·lusionat emprenc aquest viatge… M’acompanyeu?”

Abrir chat
Miguel Gigar-The Barber
Hola, Com podem ajudar-te?